Madonna di Campiglio

FULLBOKAD!

Nyhet för i år! När det kommer till förstklassig skidåkning, spektakulära vyer och varierade backar är det få skiddestinationer som är lika omtyckta som Madonna di Campiglio. Området är känt för sina fina backar och sitt breda utbud av både blå, röda och svarta pister. Dessutom finns även glaciären Passo Tonale, dit vi planerar att åka med egen skidbuss en eller två gånger under veckan, om vädret tillåter. Båda områdena ingår i liftkortet.

Fakta vecka 7, 2024

Resan avgår från Lidköping 07.30 fredagen den 9/2 med färdväg över Helsingborg – Helsingör. Resan fortsätter genom Danmark till Rödby där vi färjar över till Puttgarden. Efter ett kvällstopp i norra Tyskland så sover vi oss igenom färden över Autobahn och vaknar när vi passerar in i Österrike. Frukost intar vi på hotellet vid ankomst. Om det pga. väder eller olyckor blir försenad ankomst, kan det bli frukost utmed vägen och då bekostas den av er som passagerare. Hemfärden startar fredag kväll den 17/2 och vi beräknas vara hemma ca. 17.00 på lördagen.

Madonna 5

Om boendet

3-stjärninga Hotel Michela ligger i byn Malé, ca 500 meter från ortens centrum. Här bor vi med halvpension ( frukost och middag ) och kan dessutom njuta av deras nyrenoverade relaxavdelning. Av tidigare besökare får hotellet mycket bra omdömen för sin fina frukost och goda middagar, här finns också ett bra utbud av laktos och glutenfria alternativ.
Läs mer om hotellet här, Hotel Michela

c7106928 z

 

Om skidåkningen

Närmaste skidområdet ligger knappt 8,5 km. från hotellet och heter Marilleva. Detta skidområdet hänger ihop med Folgarida och stora, Madonna di Campigilo. Skidbussar går direkt utanför hotellet men vi kommer också nyttja egen buss ( med tillhörande bussafterski ) samt besöker även glaciären Passo Tonale med skidåkning på över 3.000 meters höjd. Totalt har dessa skidområden hela 140 olika nedfarter i varierande lutning så utbudet är stort.

Passo Tonale är ett område där det finns något för alla som älskar alpin skidåkning. Familjer uppskattar området tack vare det breda utbudet av soliga gröna och blå backar. De som önskar lite tuffare åkning kan ta liften upp mot Presena-glaciärens topp. Uppe på över 3 000 meter väntar nämligen en fallhöjd på 1 800 meter.

Läs mer om skidområdena här: Madonna di CampigiloPasso Tonale

Skirama liftkort: Skirama

Passo Tonale

Pris

FULLBOKAD!

10.700:- för vuxen.
12.300:- för enkelrum
Barn 8-16 år betalar 9.500:-, 2-7 år 7.700:- ( vid boende i familjerum / extrasäng ).
Inkluderat bussresa, 6 nätter på Hotel Michela med halvpension samt sista middagen. Observera att middagarna är en tre-rätters valmeny och består av Italiensk husmanskost. Dessutom ingår att vi under veckan använder vår egen buss till utflykter runt om i dalen. Vi behåller rummen under hela fredagen tills hemresan startar på kvällen.

Priset kan komma att justeras beroende på Eurokursen, priserna beräknade på 12,50 Sek.

<< Tillbaka till startsidan
Slider