Galtür/Ischgl i Österrike 2022

Vecka 11 kör vi skidresa till Galtür/Ischgl och 3-stjärniga Hotel Casada i Galtür. Resan utgår ifrån Lidköping fredag morgon den 11/3 och anländer Galtür lördag morgon där vi blir serverade en första frukost. Sedan kastar vi oss ut i backarna och kör vi första skiddagen i Galtür innan vi får våra rum framåt eftermiddagen. 75 meter från hotellet går det skidbussar till både Galtürs eget skidområde samt Ischgl. Bussarna går var 20 minut hela dagarna. Så det går utmärkt att stanna på afterski i Ischgl ett par timmar för att senare bege sig till hotellet! Ischgls skidsystem rankas som det mest kompletta i Österrike och 90 % av backarna går mellan 2.000 och 2.800 meters höjd, vilket borgar för bra snötillgång. Här åker man skidor ända in i maj månad!

galtur stor1

Galtür är en liten mysig by som ligger på 1.600 meters höjd. Här kommer det i snitt varje år över 2 meter snö! I byn finns det några mysiga restauranger, barer och cafér, sportscentrum samt äventyrsbad.

OM BOENDET

Hotellet erbjuder fina rum med dusch och WC, vissa med balkong. Hotellet har också finsk bastu samt ångbastu, kallbad samt relax. Vi har halvpension med frukostbuffé och 4-rätters middag på kvällarna. Köket håller hög klass och merparten av det som serveras är lokalt producerat

Alla behåller sina rum tills hemresan startar på fredag kväll efter en hel dags skidåkning samt middag! Åter hemma lördag kväll den 19/3, ca 17.00.

isch2

FAKTA

OBS, RESAN FULLBOKAD!

  • Avfärd Lidköping 09.00 den 11/3. Hemkomst ca 17.00 den 19/3.
  • Helturistbuss med bra benutrymme.
  • 3-stjärniga Hotell Casada med halvpension ( 4 rätters ).
  • Pris: 8.900:- för vuxen i dubbelrum.
  • Barn 7-12 år betalar 6.700:-
  • 0-6 år 4.500:-
  • Vuxen i enkelrum 10.500:-

Ange vid anmälan, under övrigt, om ni önskar dubbelrum, enkelrum eller familjerum.

Priset kan komma att justeras beroende på Eurokursen.

Mer info finner Ni på www.galtuer.at / www.ischgl.at / www.casada.at

<< Tillbaka till startsidan
previous arrow
next arrow
Slider