Meny

SKIDRESA STUMM ÖSTERRIKE 2019 - FULLBOKAD!

Följ med oss på en skidupplevelse utöver det vanliga, Zillertal, i gemytliga Tyrolen. Ca 6 mil öster om Innsbruck ligger dalen som längst in gränsar till Italien. Här finns flera av Österrikes största och modernaste liftsystem som tillsammans med Hintertux glaciären bjuder på skidåkning upp till 3.200 meters höjd.

Vi kommer att bo på Hotel Tipotsch som ligger i Stumm, en liten och mysig by med ca 1100 invånare. Från hotellet går skidbussarna till det närmsta skidsystemet, Hoch Zillertal, och dit är det ca 1 km.Vi kommer under veckan, att med egen buss, besöka de andra stora skidsystemen som heter Zillertal Arena (ca 4 km), Ski Zillertal (ca 7 km) samtHintertux Glaciären (ca 25 km).

Resan avgår från Lidköping fredagen den 8/2, 09.00 med färdväg över Helsingborg - Helsingör. Resan fortsätter genom Danmark till Rödby där vi färjar över till Puttgarden. Efter ett kvällstopp i norra Tyskland så sover vi oss igenom färden över Autobahn och vaknar när vi passerar in i Österrike. Lagom till frukost är vi framme i Stumm och Hotel Tipotsch. Där står ett dukat frukostbord och väntar på oss! Om väder och vilja finns så byter vi om för en första skiddag i Zillertal. Hemkomst Lördagen den 16/2, ca 17.00.

Hotel Tipotsch

Om boendet

Hotel Tipotsch ligger mitt i byn och har ca 60 bäddar. Vi disponerar stora delar av hotellet. Rummen är utrustade med WC, dusch eller badkar samt TV. Vissa av rummen har också balkong. Skidbussarna stannar utanför hotellet. Till säsongen 2016 är ALLA rum nyrenoverade och erbjuder hög standard!
Vill ni se mer så kan ni gå in på www.hotel-tipotsch.at .

Om skidåkningen

Närmaste skidområdet ligger knappt 5 min från hotellet och heter Hoch Zillertal. Här åker vi skidor ända upp till 2.500 meters höjd med hjälp av 31 liftar och ett antal mysiga serveringar. Bra backar finns det också gott om!

Under veckan kommer vi att besöka flera andra stora skidsystem, som finns i dalen, med vår egen buss. En av höjdarna under veckan är glaciäråkning på Hintertux. Här åker vi skidor på Österrikes största glaciär, med ett av Europas nyaste liftsystem, på en höjd av 3.250 meter.
Mer info hittar ni på www.zillertal.at .

Pris

7.600:- för vuxen. Barn 7-12 år betalar 5.900:-, 0-6 år 3.900:- 
Inluderat bussresa, 6 nätter på Hotel Tipotsch med halvpension samt första frukost och sista middagen. Dessutom ingår att vi under veckan använder vår egen buss till utflykter runt om i dalen. Vi behåller rummen under hela fredagen tills hemresan startar på kvällen.

Priset kan komma att justeras beroende på Eurokursen.

<< Tillbaka till startsidan