Meny

Skidresa Galtür/Ischgl Österrike 2019

Vecka 11 kör vi till Galtür / Ischgl och 3-stjärniga Hotel Casada i Galtür. Resan utgår ifrån Lidköping fredag morgon den 8/3 och anländer Galtür lördag morgon där vi blir serverade en första frukost. Sedan kastar vi oss ut i backarna och kör vi första skiddagen i Galtür innan vi får våra rum framåt eftermiddagen. 75 meter från hotellet går det skidbussar till både Galtürs eget skidområde samt Ischgl. Bussarna går var 20 minut hela dagarna. Så det går utmärkt att stanna på afterski i Ischgl ett par timmar för att senare bege sig till hotellet! Ischgls skidsystem rankas som det mest kompletta i Österrike och 90 % av backarna går mellan 2.000 och 2.800 meters höjd, vilket borgar för bra snötillgång. Här åker man skidor ända in i maj månad!

Galtür

Galtür är en liten mysig by som ligger på 1.600 meters höjd. Här kommer det i snitt varje år över 2 meter snö! I byn finns det några mysiga restauranger, barer och cafér samt äventyrsbad. Vi kommer under veckan dessutom spela kägel, för de som vill, i det stora sportcentrum som finns mitt i byn. Varje vecka anordnas också ett event där en rolig skidtävling anordnas. Här gäller det att i en kort bana ta sig ner med enkla träskidor! 2017 stod 2 av våra passagerare på prispallen, kanske kan vi ta en titel i år igen.

OM BOENDET

Hotellet erbjuder fina rum med dusch och WC, vissa med balkong. Hotellet har också finsk bastu samt ångbastu, kallbad samt relax. Vi har halvpension med frukostbuffé och 4-rätters middag på kvällarna. Köket håller hög klass och merparten av det som serveras är lokalt producerat

Alla behåller sina rum tills hemresan startar på fredag kväll efter en hel dags skidåkning samt middag! Åter hemma lördag kväll den 16/3, ca 17.00.

Ischgl

FAKTA

  • Avfärd Lidköping 09.00 den 8/3. Hemkomst ca 17.00 den 16/3.
  • Helturistbuss med bra benutrymme.
  • 3-stjärniga Hotell Casada med halvpension.
  • Pris: 7.800:- för vuxen. Barn 7-12 år betalar 5.900:- 0-6 år 4.000:-

Priset kan komma att justeras beroende på Eurokursen.

Mer info finner Ni på www.galtuer.at / www.ischgl.at / www.casada.at

<< Tillbaka till startsidan